ponedeljek, 5. julij 2010

Izberimo naslov novega albuma Vlada Kreslina


3 leta po izidu Ceste, Vlado za letos že napoveduje novo ploščo. Nova roža raste že od letošnjega aprila, dokončno pa bo zacvetela že jeseni. Kot naslednji logični korak, bo tudi ta, podobno kot Cesta, bolj intimne narave.
Miro Tomassini, Gal Gjurin in Vlado s številnimi sodelavci snemajo novo ploščo  v Galovem studiu Hadu, kot gost pa se jim je pridružil tudi Vladov oče Milan Kreslin- Pubi. Na plati se lahko med drugim veselimo tudi na Dunaju posnetega gosta kantavtorja Allana Taylorja in Zimbabweiškega banda Insingizi. Vsekakor se nam jeseni obeta odlična glasbena poslastica!

Medtem, ko se roža pripravlja na cvetenje, pa Vlado že razmišlja kako bi jo poimenoval. Tokrat se je odločil, da da glas ljudem in v izbiro naslova novega albuma vključil svojo publiko.
Tukaj je priložnost za vse, ki bi želeli oddati svoj glas za najbolj všečno/primerno/kul/ ime, ki bo krasilo novo ploščo. Po preteku glasovanja bo Vlado med vsemi sodelujočimi izbral tri, ki bodo dobili podpisan in še topel CD, en izžrebanec pa bo lahko gost na posebnem promocijskem dogodku ob izidu albuma. 
Predlogi za novo ime se zbirajo do 10. septembra, glas pa lahko oddate na Vladovi spletni strani, www.kreslin.com.

 Foto: Miro Tomassini in Gal Gjurin


 
Foto: Tomas in Vlado


 Foto: Angleški kantavtor Allan Taylor, Vlado in Insingizi, band iz Zimbabweja (Dunaj).

Ni komentarjev:

Objavite komentar